Estetska i restaurativna stomatologija

U našem centru dentalne medicine posebna se pozornost usmjerava na estetiku uz bezuvjetnu primjenu pravila struke. Koristimo najmodernije i najkvalitetnije, materijale I preparate poput 3M ESPE Filtek Ultimate i Heraeus Kulzer Charisma® kompozitnih (bijelih) materijala.
Uz znanje i vještine moguće je ispunima (plombama) zaštititi zube od daljnjeg propadanja te također omogućiti izuzetnu estetiku i prirodnost izgleda te dugogodišnju funkciju.
 
Liječenje opsežnih destrukcija zubi rješavamo izradom indirektnih kompozitnih restauracija, odnosno kompozitnim inlayem, onlayem ili overlayem. Svi ispuni se rade po pravilima struke, tako da nikakvi kompromisi na uštrb kvalitete nisu dozvoljeni. Kod riješavanja estetskih problema u frontalnom djelu ugrađuju se kompozitne ljuskice, keramičke ljuskice, ali se koristi I niz drugih riješenja koje podrazumjeva estetska stomatologija.
 U okviru pojma estetska stomatologija podrazumjevaju se I izbjeljivanje zubi I pjeskarenje zubi koji su u današnje vrijeme uobićajeni zahvati, te još niz procesa koji pridonose visokoj estetici Vašek osmjeha. 
 
 
vrh stranice